Yana Boszorkány Jósnő

JÓSLÁS, RONTÁSLEVÉTEL, FEHÉR MÁGIA, SZELLEMLÁTÁS! Hiteles Jóslás, rontáslevétel, szerelmi mágia, mágiák, csakra tisztítás, boszorkányság

                                

                               Vélemények

 

 

Egyszerűen a legjobb. Egy igazi Wicca Papnő. A jóslása csodás és erőteljes. Útmutatást ad neked minden akadály legyőzéséhez az életedben. - "Simply the best! A true Wiccan Priestess. Her reading is amazing and powerful. She gives you to guidance you need to overcome any obstancle in your life."

                                        AsothePeache, Woodbridge VA

 

                          

 

Ő a legtehetségesebb ember, akivel valaha találkoztam. Semmit sem tudott rólam és mégis még tud olvasni a fejemben. Azt is tudta, hogy pontosan hol votl szükségem gyógyulásra. Ő egy gyógyító. Én egy másik országban vagyok, mint ő, mégis meggyógyított. Én hiszek neki és mindig így lesz. Hiszem, hogy sokat tehetek, ha hiszek neki és a fehér mágiájában. "Hallgass a szívedre." - "She is the most gifted person I have ever met. She knew nothing about me, and yet she still could read my mind. She also knew where exactly I needed to be healed. She is a good healer. I'm in a different country than her and she has healed me in many ways. I believe in her and I always will. I think she can do a lot more for you if you believe in her and her white magic. ♥ Listen to your heart ♥

                                                         Scorpius7516, Knoxville, TN USA

                            images_26.jpg

 

"Minden bejött, amit eddig jósoltál. Jóslás és csakratisztítás volt. Előre jelzett nagy pénz is volt, ami bejött pár héten belül és meghalt egy közeli hozzátartozóm, ahogy előtte megjósoltad; valamint azt, hogy találok egy barátnőt magamnak."

                                                    Balázs, 24 éves Mosonmagyaróvárról

 

                         images_26.jpg

"Yana Jósnő energiával kezelte mindkét lábam, melyek már évek óta fájtak. Orvoshoz is fordultam, de nem tudták megmondani a fájdalom okát és ezáltal segíteni sem tudtak. Miután Yana Jósnő energiával kezelt (ez csupán egy alkalom volt) a láb fájdalmam 2 hét múlva teljesen megszűnt. Köszönöm Neked Yana!!!"

Műtéten estem át és nagyon el voltam keseredve az egészségem miatt. Yana Jósnőtől kértem segítséget. Kértem jósolja meg nekem, hogy meg fogok-e gyógyulni. Ő határozottan azt jósolta, hogy igen teljesen rendbe jövök.I gaz 6 hónap kellett a gyógyuláshoz, de úgy történt, ahogy Yana jósolta. Köszönöm Yana!!!"

                                                                    Egy hölgy Somogy megyéből

 

                          images_26.jpg

 

 Yana pontos és gyors.  Ő egy nagyszerű ember és nagyon gondoskodó; hála, az én barátom. Korrekt volt és elmondta nekem, hogy találkozom valakivel , s már találkoztam vele. Yana fog vezetni. - "Yana is accurate and quick. She is a great person and is very caring, thanks my friend. She was correct to tell me I will meet someone, I have met him. She will guide you.

                                                                                        lisa, at villas

 

 

                             images_26.jpg

 

Ő egy fantasztikus fehér boszorkány. Nagyon ajánlom. -" She is fantastic white witch would highly recommend"

                                                           1111warlock, Lanark scotland

 

                           images_26.jpg

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 36
Heti: 22
Havi: 404
Össz.: 100 657

Látogatottság növelés
Oldal: Vélemények
Yana Boszorkány Jósnő - © 2008 - 2018 - yanajosno.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »