Yana Boszorkány Jósnő

JÓSLÁS, RONTÁSLEVÉTEL, FEHÉR MÁGIA, SZELLEMLÁTÁS! Hiteles Jóslás, rontáslevétel, szerelmi mágia, mágiák, csakra tisztítás, boszorkányság

Mit mutatnak a Boszorkányrúnák a hétre? (2017.02.27-2017.03.05-ig)

 

Kos 

 

Szerelem – párkapcsolat:

azodiackos.jpg

A párkapcsolatban élő Kosok ha nem lesznek elég türelmesek a párjuk, ha mindenhol azt látjá, hogy követi őket, ez bizony gyorsan a kapcsolauk végét jelenti.

A Szingli Kosok hallgassatok aszívetekre végre és tegyétek félre a dact, a sértődöttséget, mert van esély vissza kapni az elveszett szerelmet és az egy biztos, tartós, kiegyensúlyozott szerelem lesz csak, engedjetek végre magatoknak is lépjetek!

Munka: Akiknek van munkájuk vigyázzanak a rosszakaróikra, mert a hét közepefelé megjelenik a rosszakaró és szeretne véget vetni a munkájuknak.

A munkát kereső Kosok híreket kapnak állásról közeli családtagtól vagy jó baráttól, amit érdemes meghallgatni és átgondolni.

 


 

Bika 

 

azodiacbika.jpg

Szerelem – párkapcsolat:

kapcsolatban élő/lévő Bikáknál nagy viták elakulhatnak ki egész héten még a legkisebb apróságok miatt is. Feszültség, stressz jellemzi a hetet, ami nem feltétlenül a Párjuk miatt alakul ki, viszont hajlamosak lesznek rajta levezni az idegességet, amit a másik fél nem fog jó szemmel nézni, tűrni, hanem visszavág.

Kedves Szingli Bikák! Türelem, nyugalom! Ez a hét nem a legalkalmasabb szerelmet kiépíteni, sem pedig keresni és már meglévővel ismerkedni. Várjatok egy kicsit. Nem az érzésekről szól ez a hét számotokra.

Munka: Akiknek munkájuk van könnyen kerülhetnek nehéz helyztbe. A Kasza Boszorkányrúna lezárásra figyelmeztet, amit a Repülés rúna fel tud gyorsítani, méghozzá légből kapott hírekkel, ami érkezhet telefonon, e-mailben stb. Ami fontos lenne a héten, hogy vigyázzatok a munkehelyeteken, hogy kinek mit mondtok el, mert az állásotok veszélyeztetése máson fog múlni.

Az álláskersőknek jó hír, hogy a Kasza rúna elvágja az eddigi rosszat és a Repülés rúna jelzi, hogy hamarosan munkával kapcsolat pozitív híreket kapnak az álláskereső Bikák. Kitartás!

 


 

Ikrek

azodiacikrek.jpg

 

Szerelem – párkapcsolat: 


A párkapcsoaltban élőknek igaz szerelmes hetetek lesz tele érzésekkel és szenvedéllyel. Körüllengi az Ikrek napjait a párjuk jelenléte. Néha ez kicsit zavaró lehet, mert olyan érzésetek lehet, hogy a párotok rendszeresen figyeli minden mozulatotokat.

Szingliknek úgymond az "aratás" hete lesz. Bárkit az ujjaitok köré tudtok csavarni és meg is teszitek. A nőiesség, valamint férfiaknál a férfiasság sugárzik belőletek, ami vonz másokat. Rajtatok múlik, hogy mit szeretnétek kihozni a hódításokból. Komoly szándékokat a héten tőletek nem látok, inkább csak játszotok a tűzzel.

Munka:  Keresztutakba kerültök a héten (akiknek állásuk van). A hét folyamán végig azon fogtok gondolkodni, hogy merre tovább. Maradjatok- e a jelenlegi munkahelyeteken vagy más irányba folytassátok? A Hold Boszorkányrúna mutatja a válgot lelkileg. Nem láttok tisztán, zavaros minden.

Akik állást keresnek, ne legyenek állandóan kétségeik! Ott van a segítség, az állásajánlat a közelben, amit kaptok a hét második felében vagy a hét végén olyan személytől, aki vagy családtag, vagy barát, aki nagy szeretettek van irántatok.

 

-----------------------------------------------------

 

Rák

azodiacrak.jpg

 

Szerelem – párkapcsolat:

kapcsolatban az egysk félnél erősen motiválni fog ma a férfias energia és határozottság, ami azzal is jár, hogy képtelen kimutatni az érzéseit és ez a viselkedés, a hozzáállás a másik felelet kétségek közé ejti, nem tudjam, hogy hányadán is áll a kapcsolatuk vagy konkrétan a házasságuk.

A Szingliknek a hét első fele jól indul pozitív hozzáálással és kisugárzással. Minden adót a szerelem kialakulására, de a hét második felében elromlik a hit és a lelkesedés.

A munkában álló Rákok fáradékonysáégra lehetnek hajlamosak, túl sok a hajtás és kevés a pihenés. Még is akár milyen negatv gondolatok ébreszt bennetek ez a fáradtság, akkor is szeretitek a munkahelyeteket, mert jó barátságok kötődtek a munkahelyeteken.

 Figyeljetek oda a héten nagyon állást kereső Rákok, mert ez a hét az egyik legjobb, amikor is a sors elvágja ezt a szerencsétlen periódust és állást kaptok, de csak akkor, hogy figyeltek a környezetetek jeleire.


 

Oroszlánazodiac.oroszlan.jpg

 

Szerelem – párkapcsolat

A héten több gondolatotok esik párkapcsolatban a lezárásra és újrakezdésre. Zavaros minden bennettek és ezt kiválhatja olyan hír a párotokról, amire számítottatottak.

A Szinglikre a héten végre rátalálhat a szerelem. Igaz, tartós, hosszútávú párkapcsolat előjeit látom a Boszorkányrúnával, amiben sok örömötöket fogjátok lelni.

Munka: Az egész hét sikeres lesz, csak maradjatok olyan energikusak, mint a hét elején!

Állást kereső Oroszlánok, nektek egy férfi segít a héten munkát találnotok, munkajánlatot kapni vagy keresni. A segítség ott lesz, éljetek az illető segítőkészségével.

 


 

Szűz azodiacszuz.jpg

 

Szerelem – párkapcsolat: 

párkapcsolatban élő Szűzeknek az egész hét jól alakul. Aratnak az érzések terén és mindent vissza kapnak a párjuktól. Az egész hét energikus, érzelmes lesz és egymást erítititek a szerelmetekkel. Ha néha észre sem veszitek, a kapcsolatotok erős és stabil.

Szingli Szűzek készüljetek! A Kasza és a Gyűrűk Boszorkányrúna együttesen azt mondják el nektek, hogy vége a szingli életnek! Menjetek társaságba, ismerkedjetek, most végre sikerül pár találnotok.

Munka: Hírek, pletykák, beszédtémák egész héten kevesebb munkával. Kapcsolatépítéseket látok a munkahelyen.

Azok a Szűzek, akik munkát keresnek, nekik a héten sikerülhet megfelelő állás találniuk kedvező fizetéssel. Egy férfi rokonon, vagy közeli kedves barát segít nektek munkaajánklattal vagy munkakeresésben.

 


 

Mérlegazodiacmerleg.jpg

 

Szerelem – párkapcsolat:

A párkapcsolatban élő Mérlegek a héten sokkal többet foglalkoznak a párjukkal, kölcsönösen egymással. A hét igazán romantikus, szerelemes lesz sok vidám perccel, nevetésekkel közösen.

A szingli Mérlegek vigyázzanak egy férfirra a közelükben, mert ártani akar nektek. Valószínűleg visszautasították már és nem nyugodott bele.

 

Munka: 

A dolgozó Mérlegek munkáját gyakran figyelemmel kíséri egy nő, aki lehet a főnökük vagy egy figyelő munkatársuk.

Az állástkeresők a héten mozdísák meg arokoni kapcsolataikat és a baráti kört, méghozzá egy férfi személyét keressék, mert ő segít munkát találni.

 


 

Skorpió azodiacskorpio.jpg

 

Szerelem – párkapcsolat: 

párkapcsolatban élőknél a héten állandóan mutatják a kövek az összetartást, a szerelmet, egy stabil, érzelmekkel teli párkacsolatot és úgy érezhetitek kedves Skorpiók, hogy valaki irigykedi a szerelmetekre.

Szingli Skorpiók legyetek résen, mert egy ismerős férfi/fiú által ismerkedhtettek meg a héten, aki tetszeni fog nektek, egy hullámhosszon lesztek és akár szerelem is kialakulhat.

 

Munka:

Azoknak a Skorpióknak, akiknek munkájuk, igazán jól alakul a hét. Tele lesztek erővel, energiával a munkahelyen vagy munka közben, ha otthonról végzitek a teendőiteket.

Állástkeresők figyeljetek fokozottan a környezetekre a héten, ugyan is egy nő érkezik állásajánlattal vagy ő fog segíteni nektek munkát találni.

 


 

Bak azodiacbak.jpg

 

Szerelem – párkapcsolat:

kapcsolatban élő/lévő Bakok jól fontolják meg, hogy a párjukról érkező pletykák közül mit hisznek el, mert ezektől a hírektől az egész kapcsolatotok meg fog romlani, ha nem figyeltek jobban. Inkább járjatok a hírek után, mint hogy alaptalan vádakat is elhiggyetek.

Szingliknek jól indul a hét a hét közepéig, vagy péntekig, de utána jön a bizonytalanság. Elbizonytaladtok az új ismeresőtökön, hogy ő is azt érzi e, amit ti éreztek iránta.

Munka:

Akiknek munkájuk van, könnyen kerülhetnek a kimerültség szélére, idegesség, stressz lehet a héten inditíásként, de ahogyan a hétvége közeledik, úgy fogjátok érezni, hogy minden munkét sikeresen elvégeztetek.

Állástkeresők figyelem! A Boszorkányrúna Aratás köve és a Csillag mutatják, hogy a héten munkát találtok, ha kerestek! Minden lehetséges, menjetek a dolgaitok után. Egy olyan helyet mutat a Csillag rúna, ahol csapatban lehet dolgozni, nem egyedül.


 

Vízöntő azodiacvizonto.jpg

 

Szerelem – párkapcsolat:

párkapcsolatban élők jól érzik magukat együtt eleinte a héten egészen addig, míg nem rosszindulatú pletykát nem hallanak a párjukról. Ez megmérgezhezi a meghitt együttléteket.

Szinglik a nőiesebb oldalukat mutatják meg a héten. Férfi Vízöntők úgy értsétek, hogy az érzékeny oldalatokat mutatjátok meg a héten, ami tényleg igen érzékeny. Ezzel a sensitive hozzáállással fogtok hódítani és  könnyedén rátalálhattok a héten a leendő párotokra.

 

Munka: 

 A munkahelyen egész héten fontos lesz a kapcsolatépítés, így tudtok hatásosan, eredményesen segíteni egymásnak és a barátságok mélyülnek el így, igaz barátságok alakulnak ki. Az élen felbukkan egy hölgy, aki lehet akár vezető, vagy a csapatotok élén.

Munkanélküli Vízöntők ne legyetek kétségbe esve, mert ez a ti hetetek, ha munkakeresésről van és persze ennek a sikerességéről. Menjetek a munka után, ott van a megoldás és amit most találtok, azt szeretni fogjátok és a kövek szerelmet is mutatnak a a leendő munkahelyeteken.

 


 

Halak azodiachalak.jpg

 

Szerelem – párkapcsolat:

Nehéz hét vár a kapcsolatban lévő Halakra. Sokszor kétségeitek lesznek a héten afelől, hogy a párotokkal maradjatok e vagy inkább nélkül folytassátok. Keresztutak elé érkeztek.

A Szingli Halak mire úgy érzik, hogy végre megtalálták az Igazit, vagy legalábbis olyan szemét, aki fontos lett, ez az érzés bennettek a hétvége felé eltompul és összezavarodtok, hogy kell az egyáltalán az illető nektek.

 

 Munka:

Ha munkátok van, arra nagyon vigyázzatok a hét folyamán, mert egy istabil helyzet állhat elő, ami a munkát végérévényesen elzárja, megsszűnhet.

Állástkeresők életében egy hölgyet látok, aki rendszeresen mellettetek lesz és segíteni akar rendes munkát találnotok.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 36
Heti: 13
Havi: 395
Össz.: 100 648

Látogatottság növelés
Oldal: Mit mutatnak a Boszorkányrúnák a hétre? (2017.02.27-2017.03.05-ig)
Yana Boszorkány Jósnő - © 2008 - 2018 - yanajosno.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »