Yana Boszorkány Jósnő

JÓSLÁS, RONTÁSLEVÉTEL, FEHÉR MÁGIA, SZELLEMLÁTÁS! Hiteles Jóslás, rontáslevétel, szerelmi mágia, mágiák, csakra tisztítás, boszorkányság

 

                                              Bemutatkozás

 

                Szeretettel köszöntök Mindenkit! Yana jósnő vagyok!

 

   Tizenkét éve kezdett el érdekelni a spiritualitás. Tizenöt éves koromban, amikor kollégiumba kerültem. Legelőször a cigánykártyát tanultam meg használni. Magával ragadott, fel akartam tárni jövőm titkait. Idővel mások is kérték a segítségemet, útmutatást a jövőre nézve vagy tanácsot, kiutat a problémákból. 

 

 

                                                  goddessparkle.gif

 

 

  A második lépést a spirituális világ felé a szeánszok jelentették. Eleinte csak hívtak, hogy vegyek részt, de annyira elbűvölt, hogy utána magamtól csatlakoztam. Fél éven belül észre vettem, hogy kezdenek fejlődi az intuícióim. Kaptam jeleket elhunyt emberek szellemeitől más-más formában. Volt, amikor láttam őket, hallottam,  vagy egyszerűen megéreztem, mit szeretnének.... Eleinte szinte ijesztő volt, de megtanultam együtt élni ezekkel az érzésekkel, idővel már elmúlt a félelmem. 

 

 

                                                   goddessparkle.gif

 

 

  A sors hozzám sodort egy régi ismerőst, akitől az első Boszorkányos könyvet kaptam. Elragadó volt számomra a könyv,  utána sorban olvasgattam a témán belül más-más írásokat, könyveket. (Boszorkányság, fehér mágia, spirutális és ezoterikus könyvek.)

 

  Megtaláltam az utamat, amiben sikerült végre kiteljesednem és adnom magamból, a szeretből, ami mindenkiben benne él. 

 

  A cigánykártya mellé elkészítettem saját boszorkány rúnáimat is. Minden egyes követ külön - külön válogattam ki rezgésszintjüktől függően. Több jóseszközzel próbálok segíteni a hozzám fordulóknak: cigánykártya, Tarot, boszorkányrúnák, Angyal kártya, Istennő kártya, valamint inga.

 

 

                                                   goddessparkle.gif

 

  2010-es év második felében egy váratlan esetből kifolyólag azt a visszajelzést kaptam, hogy tenyerem által tudok energiákat közvetíteni. Akkor történt az első rontás levétel, amit már nem ceremonálisan oldottam meg. Tenyeremet végig vezettem az hölgy minden egyes csakráján elidözve fölöttük addig, míg tenyeremben a forróság enyhült... Azóta is rendszeresen használom ezeket az enegiákat, amire külön áldásként tekintek.

 

A "Technikák, amikkel segítek" topikban talható, milyen jó eszközökkel mutatok utat a hozzám fordulóknak, valamint az is ott található, milyen életterületekre nézek rá leginkább.

 

 

 

Elérhetőségeim:

 

Telefon: e-mailben kérhető

Skype: dia-yana

E-mail: yanajosno@gmail.com

 

 

                             images.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 36
Heti: 17
Havi: 399
Össz.: 100 652

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
Yana Boszorkány Jósnő - © 2008 - 2018 - yanajosno.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »